De opkomst bij de Nieuwjaarsduik van de Antrappers was ook dit jaar weer groot. Met een straf windje erbij was het best wel fris. Maar daar hadden de vele bikkels uit De Wijk en IJhorst geen boodschap aan, zij sprongen klokslag 14.00 uur gewoon in de Reest. Het was inmiddels de vijftiende keer dat deze duik plaats vond. Zoals elk jaar gaat de opbrengst van de duik naar een tweetal goede doelen in De Wijk en IJhorst.

Voor De Wijk was dat voor Speeltuinvereniging de Speulhorst voor vervanging speeltoestellen en Zwembad De Slenken voor renovatie van douches. Voor IJhorst ging het om de Peuterspeelzaal de Reestrakkertjes voor de aanschaf van nieuw speelmateriaal. Voor de duikers was er na de duik een warme versnapering en een aandenken in cafe de Wiekslag en de Tente in IJhorst, waar de gelegenheid was om te toasten op het nieuwe jaar. De opbrengst van de duik is door de Antrappers naar boven afgerond op 2000 euro.