Al sinds 2011 zamelt stichting V.I.C. oud ijzer in voor kindertehuis Huis van Vreugde (Ikhaya Lenjabulo) in Zuid-Afrika. De laatste jaren gaat het geld naar het onderhoud van de twee auto’s die het kindertehuis heeft. Op schooldagen wordt er veel gereden, omdat de kinderen uit de wijde omgeving naar het kleine schooltje komen. De dorpelingen vinden de school een belangrijke aanwinst voor het dorp.

Stichting Huis van Vreugde heeft zijn roots in De Wijk, dus is het goed om dit plaatselijk initiatief te steunen. Staat het oud ijzer u in de weg? Zoals, fietsen, accu’s, aluminium, koper, wasmachines, leiding-werk etc. (allesbehalve wasmachines, koelkasten en vriezers). U kunt een bijdrage leveren zonder dat het u echt wat kost. De opbrengst gaat volledig naar de kosten en onderhoud van de auto’s voor het kindertehuis. Breng het oud ijzer dan elke zaterdag van 11.00 – 16.00 uur naar Commissieweg 13 in De Wijk.

Ophalen kan eventueel ook in De Wijk, Koekange en Veeningen. Grotere hoeveelheden kan eventueel in een bredere straal om De Wijk.
Bel dan even voor een afspraak: 0522 – 441554
www.huisvanvreugde.nl