VTV de Slenken start na een milde winter weer een nieuw tuinseizoen. Hoewel de winter nog niet helemaal voorbij is, loopt de natuur zo’n drie weken voor, door de hoge temperaturen in februari, waar warmte records werden gebroken. Menig tuinder krijgt weer zin om in zijn tuin bezig te zijn en deze voor het nieuwe seizoen klaar te maken.

Waarom nu een volkstuin. Waarom eigenlijk niet? Een tuin huren is niet duur! Je kunt je eigen groenten of bloemen, kruiden kweken. Stel je voor: je eigen geteelde groente op tafel of heerlijke aardbeien uit eigen tuin. Daar kan geen winkel of groenteboer tegen op!

Krijgt u ook zin om een eigen groente tuin te hebben, VTV de Slenken heeft nog enkele tuintjes beschikbaar. Meldt u zich hiervoor aan bij een van de bestuursleden, Jans Westerbeek, telefoon: 0522-440446, of Bennie van Ritbergen telefoon 0522-442649. Wellicht eet u dit jaar u eigen groenten en of aardappelen.