Op 23, 24 en 25 mei viert het Team van Welkoop De Wijk op feestelijk wijze de heropening van de ingrijpend verbouwde winkel. Welkoop De wijk, gevestigd in de karakteristieke koren molen uit 1829, kent een rijke historie. In het verre verleden nog onder de namen landbouwbank, CLM, ACM. sinds 1994 staan de huidige eigenaren Catja en Gerard Inberg aan roer.

Waar vroeger de Welkoop voornamelijk hoofdleverancier was van de boeren in de wijde regio, is het assortiment nu voornamelijk uitgebreid voor consumenten, waarbij de expertise de sfeer van toen nog voelbaar is.
In het verleden zijn diverse aanpassingen aan de winkel en de molen gedaan. De vernieuwde Welkoop winkel is een ware metamorfose, waarbij een van de authentieke loodsen uit die vroegere tijd bij de winkel is getrokken. Het resultaat is ruim 700 meter met forse uitbreiding in de assortimenten dier tuin en (werk)kleding.
Op de openingsdagen zijn diverse activiteiten gepland en profiteert iedere klant van 20% korting op een artikel naar keuze.
Welkoop De Wijk
Dorpstraat 65
7957AS De Wijk
0522-441220
www.welkoop.nl

Bij Welkoop hebben we verstand van tuin & dier. Dat merk je meteen als je onze winkel binnenloopt. We hebben alles in huis wat je nodig hebt voor de verzorging van je tuin en dier. Denk onder andere aan planten en zaden, tuingereedschap, recreatie- en werkkleding, schoenen, diervoeding en dierverzorging.
Een breed assortiment, eerlijke prijs, deskundig advies en service die nét een stapje verder gaat. Al onze medewerkers hebben hart voor wat ze doen. En dat zie je. Ontdek ons assortiment alvast op welkoop.nl

Tot snel in onze winkel!