Speciaal voor onze jonge leden uit Oosteinde organiseren we op 21 september een dagtrip naar Pretpark Drouwenerzand. Kinderen uit Oosteinde willen we een dagje meenemen naar dit superleuke park. Ze gaven jaar op jaar aan dat ze graag botsauto’s zouden willen op het Zomerfeest Oosteinde. Dit is om praktische en financiële redenen niet mogelijk. Daarom gaan we met de kinderen naar de botsauto’s van Drouwenerzand toe.

De trip naar Drouwenerzand wordt georganiseerd voor kinderen van leden vanaf groep 3.
De bus, entree en het eten en drinken is gratis voor de kinderen. Dit is dus inclusief alle attracties, eten en drinken zoals vers fruit, belegde broodjes, frites, snacks, soep, limonade en softijs.
De BVO heeft een bus gereserveerd voor 50 kinderen inclusief begeleiders. Voor de bus geldt echter, vol=vol. Dus geef jouw kind snel op via de onderstaande link! Als ouder mag je sowieso ook gezellig mee, maar dan met eigen vervoer! Echter gratis vervoer en entree is voor kinderen (niet voor volwassenen).
Tijden:
9:15 uur Verzamelen bij de Kolonie
17:30 uur vertrek van Drouwenerzand naar De Kolonie. Verwachtte aankomsttijd: 18:30 uur

De dagtrip is geheel op eigen risico. De BVO kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor de schade.
Meld je snel aan via https://bvoosteinde.nl/opgaven-dagtrip-drouwenerzand-21-september-2019/