Op vrijdag 16 augustus 2019 was het uitje van 80 jarigen en ouder van de Vrouwen van Nu. Een verrassingstocht voor 21 dames. We hadden zeven auto’s en de dames werden met of zonder rollator van huis gehaald. In elke auto drie dames! In de auto werden er al gissingen gedaan waar we heen zouden gaan!

We kwamen om 14.00 uur aan bij het land van Weldadigheid in Frederiksoord, waar onze voorzitter Alida Rooze ons welkom heette en de invulling van de middag bekend maakte. Eerst kregen we twee kopjes koffie of thee met iets lekkers erbij en daarna een interessante power point presentatie over het verleden en ontstaan van de kolonie. Daarna stond de tram klaar en gingen we door het gebied met een gids die een duidelijke uitleg gaf over de huizen en omgeving. Na een uur kwamen we weer bij het land van weldadigheid aan en werden op het terras nog met een heerlijk ijsje verwend. Dit was het eind van een geslaagde middag aan de positieve reacties te horen!