Vrijdag 18 oktober zal in de kerk van IJhorst en in de Reesthof (Kerkweg 8 in IJhorst) een bijeenkomst worden georganiseerd voor ieder (jong en oud) die iemand moet missen, of op een andere manier te maken heeft met rouw en verlies.

Een lichtje, een bloem, een hart als symbool dat je je partner, vader, moeder, broer, zus, zoon, dochter, vriend, vriendin of collega niet bent vergeten.
In verpleeghuizen en kerken is Allerzielen het moment van gedenken. Stil staan bij degenen die in het afgelopen jaar zijn overleden.
Ook na twee, vijf of twintig jaar kan het goed voelen om stil te staan bij verlies. Het overlijden van iemand die dichtbij je staat, kan een enorme impact hebben op je leven.

Graag nodigen wij u uit om deel te nemen aan een avond waarin gedenken centraal staat. Dit kan op verschillende manieren. Kies de manier die bij u past.

De avond heeft als titel Rouw Verlicht en is gevuld met muziek, verhalen en workshops. Te denken valt aan bijvoorbeeld bloemschikken, houten harten decoreren, kaarsenzakken verfraaien en vlinders vouwen. Verder is er een wensboom en er wordt op diverse manieren muziek ten gehore gebracht. Een verhalenverteller en iemand met mindfulness-kwaliteiten completeren het geheel.

Voor jong en oud is er aandacht, tijd en gelegenheid elkaar te ontmoeten of om je eigen pad te volgen.
Op deze avond is er gelegenheid stil te staan bij het leven met en zonder die ander.
Er is de mogelijkheid om mensen te ontmoeten en met elkaar in gesprek te gaan,

U bent van harte welkom op vrijdag 18 oktober vanaf 19.00 uur. U wordt dan onthaald met een kopje koffie. De avond start om 19.15 uur en eindigt om 21.30 uur. De workshops zijn van 19.30 uur tot 20.30 uur waarna er onder het genot van een drankje met elkaar nagepraat kan worden.
Deelname is vrijblijvend en geheel kosteloos.