Tourist Info Het Reestdal / VTRB de Wijk-Koekange organiseert een fotowedstrijd met als onderwerp “Het Reestdal”, van Dedemsvaart tot Meppel. Welk plekje in het Reestdal vind je het mooist of meest bijzonder? Heb je hier ook een foto van gemaakt, stuur deze dan in. De foto mag uiteraard een mooi landschap zijn, maar kan bijvoorbeeld ook te maken hebben met een speciaal moment, gebouw of plekje in je nabije omgeving.

Je kunt meedoen door de foto vóór 1 december 2019 in te sturen via dewijk@touristinfohetreestdal.nl. Noteer hierbij kort wie en/of wat er op de foto staat en waar deze gemaakt is.
De foto’s zullen worden beoordeeld door een vakkundige jury. De inzenders van de drie winnende foto’s ontvangen een prijs. Bovendien zullen de winnende foto’s worden vermeld op de website van Tourist Info Het Reestdal.

Deelnemers gaan akkoord dat de organisatie van deze wedstrijd de gebruikerslicentie heeft van de ingestuurde foto’s, voor onbepaalde tijd zonder enige compensatie.