Voor iedereen die graag meer met de computer wil doen, maar niet goed weet hoe het werkt, is er Klik & Tik. Klik & Tik is een computercursus waar beginners in kleine groepen geleerd wordt gebruik te maken van de mogelijkheden van de computer, zoals typen, e-mailen, websites bekijken en hoe je bestanden kunt downloaden. Cursisten ontvangen een werkboek. In de bibliotheek wordt les gegeven en er kan thuis geoefend worden.

Hoe vraag je DigiD aan, hoe gebruik je DigiD en hoe zoek en vind je informatie op overheidswebsites. Onder andere deze onderwerpen komen aan de orde in de cursus Aan de slag met je DigiD. Een beetje computerervaring is nodig bij deze cursus. Twee docenten geven les en er kan thuis geoefend worden.

Wanneer
Zowel Klik & Tik als Aan de slag met je DigiD is bij voldoende aanmeldingen op vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur. De data worden in overleg met de docenten bepaald.
Doe mee!

Informatie en aanmelding voor de cursussen: www.bibliotheekdewijk.nl, info@bibliotheekdewijk.nl en/of 088-0128210.