Haarmode José in De Wijk bestaat deze maand vijf jaar. ‘De tijd is letterlijk voorbij gevlogen’ blikt José Hulzebosch-Drogt terug. ‘Gewoon, gezellig en laagdrempelig’ zijn steekwoorden die passen bij de salon gevestigd aan de Vijverweg.

Spijt om voor haar zelf te starten heeft ze nooit gehad. ‘Dat was een goede beslissing. Elke dag ga ik met plezier aan het werk. Het kappersvak is prachtig om te doen. En als de klanten dan ook nog tevreden de deur uitstappen, geeft dat zeker een goed gevoel’.

Haarmode José is een kapsalon voor het hele gezin. Mannen, vrouwen en kinderen kunnen er terecht voor een kappersbehandeling zoals bijvoorbeeld: knippen, kleuren, watergolven, opsteken, bruidskapsels en permanenten. Maar ook om de nagels te laten doen in de eigen nagelsalon.

Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de kappersbranche worden er trainingen en cursussen gevolgd. ‘Volgende week is de presentatie van de nieuwe haarmodelijn herfst/winter 2019 en daar zijn we ook bij om ideeën op te doen’.

Haarmode José werkt met producten van Artistique. Dit merk heeft een complete productrange voor de kapsalon. Of het nu gaat om professionele haarkleuringen, permanenten, verzorgings- of stylingproducten. En voor mannen is er Male Co. Deze lijn is speciaal ontwikkeld voor het haar van de man.

De openingstijden zijn: dinsdag en donderdag van 09.00 – 20.00 uur en woensdag en vrijdag van 09.00 uur – 18.00 uur. En op zaterdag van 08.30 – 12.00 uur. Hulzebosch Drogt: ‘We werken uitsluitend op afspraak. Maar even binnen lopen om te kijken om er toevallig nog een plaatsje is, of om een afspraak te maken kan natuurlijk altijd’. Behalve José werkt ook Kapster Anita in de salon. Zij is aanwezig op woensdag en donderdag. Meer informatie: www.haarmodejose.nl