Actie4kids, beter bekend als de schoenendoosactie, gaat weer van start. Het is bij deze actie de bedoeling dat kinderen in Nederland een schoenendoos versieren en vullen met schoolspullen, verzorgingsspullen en speelgoed.

De organiserende stichting doet er een boekje met Bijbelverhalen bij en daarna worden de dozen in verschillende ontwikkelingslanden uitgedeeld. De kinderen daar ervaren de schoenendoos echt als een cadeautje. Nu zou het natuurlijk leuk zijn als er zoveel mogelijk schoenendozen gevuld en verstuurd kunnen worden (voor de verzending wordt een bijdrage van 5 euro per schoenendoos gevraagd). Meer informatie over de actie is te vinden op actie4kids.org.

Een deelnameformulier is op voorgenoemde website te downloaden of af te halen bij Molenstraat 22 in De Wijk. Hier kunnen ook de gevulde schoenendozen, vóór vrijdag 15 november, worden ingeleverd.