Durf jij het aan om op 26 Oktober de ” Spooktocht PSYCHO ” te ontrafelen? Waarin jullie worden uitgedaagd om ongeschonden uit onze spooktocht PSYCHO te kunnen ontsnappen. We nemen jullie mee en we gaan samen op reis, een reis door ons dorp Ruinerwold. Durf jij het aan om met je vrienden/ vriendinnen mee te doen en de spooktocht op te lossen.

Kom dan op onze voorverkoop avonden!!

Maandag 21 Oktober starten we om 19:00 uur met de voorverkoop van de startkaarten. Alleen op deze avonden kunt u een startkaart kopen voorzien van u starttijd, zolang de voorraad strekt. De kaarten kunnen niet telefonisch worden besteld, maar dienen op de avond van de voorverkoop af te halen en te betalen. De Startkaart is voor Maximaal 8 personen per groep. Kosten Start kaart € 50,- kaart max 8 pers, en de Losse verkoop € 7,- p.p. Het kan voorkomen dat wij zelf groepen maken om zo iedereen een kans te geven om mee te kunnen lopen. Deelnemers tot 12 jaar onder begeleiding van minimaal 1 persoon van 18 of ouder. Zaklantaarns zijn niet toegestaan. De organisatie zorgt voor sfeerverlichting. Vergeet je laarzen of oude schoenen niet aan te doen! Dus ben jij niet bang in het donker en denk jij het ” PSYCHO ” probleem op te kunnen lossen, kom dan naar de voorverkoop want vol=vol!!

Voorverkoop Maandag 21 Oktober vanaf 19:00 uur bij Uitgaanscentrum De Klok Dijkhuizen 33 7961 AG Ruinerwold voor inlichtingen 0522-481273