Op zaterdag 2 november, heeft Uitvaartvereniging Memento Mori voor het eerst meegedaan met de open bedrijvendag. De aanleiding om mee te doen met deze dag was om de inwoners van Ruinerwold kennis te laten maken met de gerenoveerde aula in hun woonplaats en de mogelijkheden te laten zien wat een aula te bieden kan hebben.

Na een periode van wikken en wegen om de aula wel of niet op te knappen, hebben we besloten om dit toch te doen. Allereerst moest het lekke dak gerepareerd worden. Vervolgens werd de ontvangsthal en de toilet ruimte aangepast aan de eisen van deze tijd. Ook de opbaar ruimte en de keuken kregen een opfrisbeurt. De wanden en plafonds zijn gesausd in bijpassende tinten. De vloer werd totaal vernieuwd, in plaats van het tapijt zijn we overgestapt op een moderne vinyl vloer. Daarna hebben we de aula opnieuw ingericht met zo goed als nieuwe meubelen van een uitvaartcentrum dat werd gesloten. Kortom de aula is geheel getransformeerd.

Tijdens de open dag hebben wij zo’n 40 belangstellenden mogen ontvangen. Veel mensen waren verbaasd over de vernieuwing en we mochten vele complimenten in ontvangst nemen. In een ongedwongen sfeer kregen de belangstellenden een rondleiding door het hele gebouw. Tevens was er de gelegenheid om onder het genot van een kopje koffie / thee of een glaasje fris wat bij te praten met het bestuur en andere belangstellenden. Kortom het was een geslaagde dag!

Momenteel zijn we bezig met het volgende project: Het 100 jarig bestaan in 2020! Hier hopen we u binnenkort meer over te kunnen vertellen.
Mocht u n.a.v. dit bericht ook geïnteresseerd zijn geraakt dan is het altijd mogelijk, om geheel vrijblijvend ( op afspraak ) onze vernieuwde accommodatie te bezichtigen!
Ook voor meer informatie over het lidmaatschap van de vereniging
kunt u contact opnemen met onze secretaris / penningmeester
dhr. A.J. Luten 0522-481913 of via de mail: memento@lutenbr.nl