Vanaf 25 november start Korfbalvereniging RoReKo met de verkoop van de kipactie. De leden komen langs om de bestelling op te nemen. Dit jaar bestaat het assortiment uit de kiprollade, de kippenbouten, TV-sticks en kipnuggets, allemaal in kilo verpakking en voor concurrerende prijzen.

De opbrengst komt geheel ten goede aan de jeugd – en overige korfbalactiviteiten. Al jaren organiseert de korfbalvereniging een kipactie en al jaren kopen trouwe inwoners van IJhorst, De Wijk en omgeving deze producten. Hiermee sponsoren de bewoners de korfbalvereniging. Dat doen ze niet zo maar, belangrijk vinden ze de betrokkenheid, de kwaliteit van de producten en de prijs.

Als u niet thuis bent kunt u ook gebruik maken van de mogelijkheid om online te bestellen. Dat kan via kipactie@kvroreko.nl . Op zaterdag 21 december wordt de bestelling weer bij u thuis afgeleverd. RoReKo bedankt u voor de wijze waarop u ook dit jaar de vereniging weer sponsort!