De afgelopen tijd konden er schoenendozen ingeleverd worden. Deze werden versierd en gevuld met allerlei schoolspullen, verzorgingsspullen en speelgoed. Voor de meeste kinderen hele gewone dingen die ze dagelijks gebruiken. Maar voor kinderen in sommige delen van de wereld zijn dit luxe artikelen. Ze zijn dan ook erg blij als ze een schoenendoos ontvangen, een cadeautje!

De actie wordt jaarlijks gehouden en ieder jaar worden er andere landen gekozen waar er wordt uitgedeeld. Dit jaar worden de dozen uitgedeeld in Sierra Leone, Malawi, Togo, Roemeniƫ, Moldaviƫ en in de vluchtelingenkampen op de Griekse eilanden. Namens de kinderen heel erg bedankt voor het inleveren van de schoenendozen! Mocht u ook mee willen doen met de actie, volgend jaar oktober/november verzamelen we weer nieuwe schoenendozen en hopen we weer een heleboel kinderen blij te maken.