Sinds 1989 verkoopt de familie Wolf vuurwerk in de Wijk. Vorig jaar hebben ze een jaar overgeslagen maar ze zijn weer terug en hoe. Met mooier, beter en goedkoper vuurwerk dan ooit. In samenwerking met Metselaar fireworks is een fantastisch assortiment samengesteld.

Zoals altijd wordt het vuurwerk verkocht aan de Dorpsstraat 36 in de Wijk. Via de steeg naast kapsalon Knip & Krul bij Anita kom je bij de vuurwerkverkoop. Prachtige collecties van ProLine, Evolution en Rubro worden aangeboden tegen bodemprijzen. Er is ook een assortiment Duits vuurwerk dat tegen absurd lage prijzen wordt verkocht. Kijk voor voorverkoop en alle info op www.bestelvuurwerk.nl/dewijk , www.vuurwerkgigant.nl en www.metselaarfireworks.nl.

De verkoop zal plaatsvinden op 28, 30 en 31 december. Op 28 en 30 december zijn we geopend van 08.00 tot 20.00 uur en 31 december van 8 tot 16 uur. Dan kan ook het bestelde vuurwerk worden afgehaald. Vanaf nu zijn er leuke Facebookacties, Vuurwerkgigant de Wijk, waarbij hele mooie vuurwerkprijzen zijn te winnen.