De Wieker Streetband speelt op zaterdag 21 december in café de Wiekslag. Deze gelegenheidsband is een aantal jaren geleden voor de grap ontstaan. De buurmannen van de JL Nijsinghweg in De Wijk, Marcel Kroes, Andre Hendriks, Justin Hendriks en Benny Spin speelden toen een aantal nummer samen bij de ‘keuring van de straten’ tijdens het Wieker feest. Vanaf de ‘Vrienden van de Wiek Live’ in 2017 doet ook drummer Hans Peter Sloots mee met deze coverband. Het repertoire is een feest der herkenning en varieert van CCR, ZZ Top, Normaal, Bokkers, Guus Meeuwis, Golden Earring tot Johnny Cash, Jovink, Neil Young, en AC/DC. Aanvang 22.00 uur. Entree: 5,00.

Op 28 december is er een klaverjas toernooi. ‘s Ochtends koppels en ‘s middags ieder voor zich. Deelname 10 euro. Tussen de middag eigengemaakte snert met een broodje. Aanwezig 9.30 uur. start 10. 00 uur. Op 4 januari is het Kassiestoot toernooi. Het jaarlijks biljarttoernooi in de Wiekslag. Dit keer dus een kassiestoot toernooi met hindernissen. Start om 15 uur.