Al sinds de oprichting van Atlas Sport is de relatie met korfbal vereniging Roreko zeer goed. Tijdens het zaalseizoen zijn een groot aantal spelers elke woensdag avond in de sportschool te vinden. Onder leiding van één van de instructeurs wordt hier hard gewerkt aan de fitheid van de korfballers. Nu Atlas Sport zowel het beheer van de sporthal als de kantine op zich heeft genomen, wordt deze samenwerking alleen nog maar intensiever.

Om de goede band te onderstrepen schenkt Atlas Sport de coaches een coach jas. Zodat alle Roreko coaches duidelijk en uniform aanwezig zijn tijdens de wedstrijden. Roreko is blij dat naast alle spelers, in kleding van Mijn Modewereld, nu ook de coaches er keurig bij lopen. Naast sponsoring van Roreko wordt hierdoor ook de bijzondere samenwerking met Unicef onderstreept.