Op 21 Maart 2020 wordt de ‘Kroeg tot Kroeg loop’ weer georganiseerd! De loop begint om 16.00 uur en er wordt gelopen van café De Kastelein in Ruinerwold naar café Hees in Ruinen , een parcours van één rechte lijn, met een afstand van 9,4 km. Het unieke karakter van deze loop is dat het een goed doel steunt, een groot deel van de startgelden is daarvoor bestemd. Het goede doel is dit jaar: Fleur Bloemen Stichting.

Deelname is vanaf 16 jaar en inschrijven kan tot 15 minuten vóór de start bij café De Kastelein in Ruinerwold (Dijkhuizen 8a, 7961AK Ruinerwold). Bij voorinschrijving online zijn de kosten € 7,00 en op de wedstrijddag zelf ter plaatse kost het € 8,00 p.p. Een deel van dit inschrijfgeld komt, ten goede aan de Fleur Bloemen Stichting. Om de opbrengst voor de stichting zo hoog mogelijk te maken heeft de organisatie van de Kroeg tot Kroegloop besloten geen herinneringen uit te delen.

Nieuw dit jaar is de estafetteloop. Met zijn tweeën kun je dan het parcours lopen. Ieder loopt dan 4,7 km. Minimumleeftijd hiervoor is 12 jaar. Let op: de deelnemers aan de estafetteloop krijgen per tweetal één chip voor de tweede loper (dus diegene die finisht) en 1 lint die de 1e loper moet doorgeven aan de 2e loper. Let hier goed op want anders kunnen wij geen tijd registreren.