Het is weer februari. Valentijnsdag is weer in zicht. Dit jaar willen de ouderen van Woon- en zorgcentrum Dunninghe en de 80-plussers uit De Wijk/IJhorst graag weer een dag op stap tijdens de zogenaamde Zonnedag. In samenwerking met de bakkerij Nijstad en Dunnink zijn twee heerlijke Valentijnstaarten ontwikkeld. Een schuimtaart en een caketaart. Hier kunnen 6-8 porties uit gesneden worden. De keuze is dus reuze.

De kosten van deze Valentijnstaart zijn 8,00 Euro en de opbrengst zal ten goede komen van de Zonnedag in juni 2020. De vrijwilligers van de Valentijnsactie voor Dunninghe komen binnenkort bij u aan de deur voor de bestelling en de taartjes zullen de dagen voor Valentijnsdag bij u worden afgeleverd zodat u samen met uw geliefde(n) op 14 februari (of eerder/later) kunt genieten van een heerlijk stuk gebak.

Natuurlijk kan u de bestelling ook per e-mail doen. Stuur dan uw naam en adres met de gewenste hoeveelheid taarten naar zonnedag@outlook.com en deze zullen dan bij u thuis worden bezorgd.