De Valentijnstaartactie van Woon- en zorgcentrum Dunninghe is zeer succesvol verlopen. Met dank aan de ruim dertig taartverkopers werden de taarten van bakkerij Nijstad en Dunnink aan de man gebracht in De Wijk, IJhorst en Rogat. In totaal werden er ruim vijfhonderd verkoch. Bakker Erwin Teunissen van Bakkerij Nijstad werd bij het bezorgen van zijn taartjes bij Dunninghe nog door de politie gecontroleerd op vermoedelijke over belading van zijn auto. Dit werd mede veroorzaakt door de enorme soes die hij op het dak van zijn auto heeft staan. Hij werd hiervoor niet bekeurd, maar kreeg een fikse waarschuwing.

Van de opbrengst van deze actie kunnen de bewoners van Woon-en zorgcentrum Dunninghe, aangevuld met 80-plussers uit De Wijk, IJhorst en Rogat, die afhankelijk zijn van mantelzorg, weer een leuke dag op pad. Deze staat voorlopig gepland in de maand juni of september en het belooft net als voorgaande jaren weer een bijzondere dag te worden.