Atlas Sport heeft tijdelijk een nieuwe locatie geopend: Atlas Sport buiten! Je kunt er elke dag terecht voor fitness, cardio en diverse lessen. Verder is er een krachthonk, dus wil je nu weer echt aan je spieren werken, reserveer dan snel!

Openingstijden
We hebben een ruimte bij het zwembad en op de parkeerplaats ingericht. We hebben ook veel lessen op het programma: bodypump, spinning, kickfit, yoga, pilates, bodyshape, atlas cross, bootcamp, bootcamp voor kids, cxworx, circuit en aquajogging.

Voor iedereen
Iedereen is welkom! Ben je geen lid? Geen probleem. Je kunt gebruik maken van een strippenkaart. En natuurlijk kun je je ook inschrijven. Kom gerust langs, mail (info@atlassport.nl) of bel (0611878954). Op www.atlassport.nl/corona vind je alle info en daar kun je ook reserveren. Veel plezier!