De bibliotheken mogen weer open! We kunnen niet wachten om je weer te voorzien van de service die je van ons gewenst bent. Maar, wel in een iets ander jasje. Er zijn landelijke protocollen en geldende verordeningen waar we ons strikt aan willen houden.

Daarom zijn we nu druk bezig om onze vestigingen in te richten. Om dit zo goed mogelijk te doen, kunnen we de openstelling vanaf 11 mei niet garanderen. Daarnaast openen we in De Wolden niet alle vestigingen tegelijk. Dit om het voor zowel jou, als ons personeel veilig te houden. Wanneer welke vestiging open gaat vind je op onze website. Kijk ook op https://www.bibliothekendrenthe.nl/coronavirus.

De afgelopen weken hebben we veel boeken bij de klanten thuisbezorgd. Om deze boeken weer beschikbaar te maken voor andere klanten, worden er komende week in De Wolden inlevermomenten georganiseerd.

Voor bibliotheken De Wolden zijn er inlevermomenten in Ruinerwold en Zuidwolde
Zuidwolde op dinsdag 12 mei van 14:00 – 17:00 uur. In Ruinerwold op donderdag 14 mei van 14:00 uur -17:00 uur.

Let op: bibliotheken De Wijk en Ruinen blijven voor alsnog gesloten. Wij volgen de richtlijnen van de scholen op waarin de bibliotheken gevestigd zijn. Wil je toch je boeken inleveren, dan kan dat in Ruinerwold of Zuidwolde.