Tweede Pinksterdag eindelijk weer op het terras of in het café.
Het heeft even geduurd, maar het is eindelijk zo ver. Maandag 1 juni, tweede Pinksterdag mag de horeca om 12.00 uur haar deuren weer openen. Zo ook jullie favoriete stamcafé!! De afgelopen tijd zijn we druk bezig geweest met het opknappen van het café en oplossingen bedenken voor alle lopende maatregelen en veranderingen met hier en daar een klein grapje tussendoor.

Vanaf 1 juni is het verplicht om te reserveren als je een avondje in het café wilt doorbrengen. Je kan vanaf heden reserveren via Maria op telefoonnummer 06 302 161 00. Aangezien het een mooie zomer wordt, wil je natuurlijk op het terras zitten, dan hoef je niet te reserveren. Vanwege de maatregelen is er beperkt ruimte op het terras.
Met alle regels die ons om de oren vliegen, hebben we het terras en het café opnieuw moeten indelen, inclusief looproutes en alles voorzien van regelgeving. We vragen iedereen dan ook om zich te houden aan deze regels en de aanwijzingen van het personeel. Het is even lastig en zeker niet leuk, maar als we het met z’n allen doen, maken we er het beste van.

Op zaterdag 30 mei en zondag 31 mei is het afhaalloket gewoon weer geopend. Speciaal voor dit weekend hebben we weer een specialiteit op het menu. Op veler verzoek staat het varkenshaasmenu weer op de kaart, bestaande uit varkenshaas medaillons met champignon roomsaus of pepersaus met groente en aardappelschijfjes. Daarnaast staan de schnitzels, kipschnitzels en kipsaté ook gewoon weer op de kaart. Bestellen kan via 06 302 161 00 van 16.00 – 20.00 uur.