Te koop aangeboden in De Wijk: Loopband. Merk Kettler Track 3. Z.g.a.n. en heel weinig gebruikt. Vraagprijs € 1000,00. Neem voor informatie contact op met Henk Buld. Telefoon: 0522-482029.

Specificaties Kettler Track 3.

Motor
De loopband is voorzien van een 2 pk continu motor die een piekvermogen heeft van 3 pk. Dankzij deze motor is het mogelijk om snelheden te halen van 1 t/m 16 km/u. Verder is de Track 3 voorzien van een elektronisch verstelbare hellingshoek. Hiermee kunt u trainen tot 0 – 12 levels. Verder zorgt de Shock absorber voor een effectieve demping en ontlast uw gewrichten tijdens up work-out.

Trainingsprogramma’s
De Kettler Track 3 is voorzien van vele extra trainingsmogelijkheden. Zo geniet u van 2 polsslag gestuurde programma’s, 3 helling programma’s en 3 snelheid programma’s. Verder is de loopband voorzien van een manueel programma, cool down/warming-up functie en een geheel persoonlijk programma.

Trainingscomputer
De eenvoudig te bedienen trainingscomputer is voorzien van een groen backlight 3D black Matrix display. Het display geeft tijdens uw training al uw relevante trainingsinformatie weer. Zo kunt u de tijd, afstand, snelheid, hellingshoek, hartslag, calorieën en energieverbruik aflezen. Ook is de computer voorzien van een aantal handige snel toetsen om meteen in de buurt van uw gewenste helling of snelheid te komen.