Dodelijk ongeval kruising Vijverweg / Briëtweg. Dit had een krantenkop kunnen zijn, kan het alsnog worden. Vrijdagochtend is onze kat doodgereden op de hoek bij de Vijverweg / Briëtweg. Het lijkt erop dat dit met hoge snelheid is gebeurd op een aardig cruciale plek. Dit is voor ons best sneu, we waren aardig gehecht aan het beestje. Maar wat nog erger is wat als het een kind was geweest? De gevolgen zijn dan niet te overzien!

Er staat al een snelheidspaal als je vanaf de Wiltenweg komt aanrijden. Nu is het een kat maar er wonen ook kleine kinderen in de directe buurt. Wij als bewoners houden ons hart vast want het gaat nog een keer goed mis. Sommigen vliegen met een bloedgang de kruising over. We zouden het fijn vinden als hier wat zachter wordt gereden, wellicht kan de gemeente er een drempel in leggen?
Laten we hopen dat de kat het enige slachtoffer is en blijft. (naam bij de redactie bekend)