Directeur- bestuurder Martijn Mulder (66) gaat met pensioen. ‘Mister Wolderwijs’ heeft afgelopen tijde alle scholen bezocht om afscheid te nemen. Op IKC De Horst deden ze dat dinsdag 30 juni op een hele speciale en muzikale manier. Ze gaven de directeur bestuurder een muzikale aubade op het plein! Speciaal voor deze gelegenheid is er een schoolband in het leven geroepen met daarin meesters en juffen die de bas, gitaar, piano en drums spelen. Door de vakleerkracht Muziek is er een tekst gemaakt op het Beatles nummer ‘Back in The USSR’ omdat Martijn van de ‘Fab Four’zo leuk vindt. Het lied ‘He Martijn je gaat met pensioen’ werd door kinderen en leerkrachten gezongen op het schoolplein.

Martijn Mulder is voorheen directeur geweest van IKC De Horst en heeft de bouw van het huidige gebouw begeleid. Diverse leerkrachten en pedagogisch medewerkers, kennen Martijn nog uit deze periode. De kinderen van De Horst kennen hem minder goed zo bleek. Ze zaten samen met Mulder te wachten tot ‘de baas van Wolderwijs’ langskwam voor een rondleiding door de school zo vertelde hij op schoolplein.

Mulder had een cadeau mee gebracht voor alle groepen. ‘Een voetbal, waar ze veel plezier aan zullen beleven’. Nadien was er koffie en taart voor alle medewerkers. Directeur Eliene Schuinder: ‘We hebben een slagroomtaart besteld want deze taart bestelde Martijn altijd voor de collega‚Äôs als er iets te vieren was. En omdat hij er zelf ook dol op is’.