Ruinerwold heeft er weer een ondernemer bij. Ronald Wagter, al jaren woonachtig in Ruinerwold is sinds half juli zelfstandig Jemako distributiepartner. Jemako is een product dat schoonmaken makkelijker en dus leuker maakt! De producten reinigen snel en effectief en zijn ook nog eens duurzaam en milieuvriendelijk.

Wagter: ‘Het liefst zou ik het distributiepartnerschap vieren met een feest,echter door alle RIVM richtlijnen is dat niet mogelijk op de manier zoals ik dat voor ogen heb. Om dit distributiepartnerschap toch een beetje feestelijk te beginnen, zijn er tot en met zaterdag 1 augustus leuke acties en kortingen.

De eerste thuispresentaties zijn al geboekt! Deze zijn volgens Wagter de moeite waard, en bieden een aantal voordelen zoals: Zonder enige verplichting testen en kopen wat jou overtuigt. Daarnaast ontvangt de gastvrouw of gastheer, zoals gebruikelijk, een exclusief cadeau naar keuze en een extra waardebon. Neem contact op voor meer informatie!

☎ 06-27253240 (bel, app of sms)
📧 ronald-wagter@jemako-mail.com
💻 www.jemako.info/ronald-wagter/