De Stichting Duofietsen De Wolden beheert vijf duofietsen met ondersteuning, in de dorpen Ruinen, Ruinerwold, Koekange, Zuidwolde en de Wijk. Mensen die niet (meer) zelfstandig kunnen fietsen kunnen gebruik maken van deze duofietsen. Er op uit met een eigen begeleider of met een plaatselijke vrijwilliger van de stichting is vaak een fijne beleving.

In het voorjaar overleed de voorzitter en de stuwende kracht van de stichting. We moesten op zoek naar een nieuwe voorzitter. Daarvoor maakten we gebruik van zoveel mogelijk kanalen; een artikel in de Wolder Courant, de vacaturebank van Welzijn de Wolden, de Facebook pagina van de stichting etc.

Arjen Pauwels uit Ruinen is per heden de nieuwe voorzitter van de Stichting geworden. Hij vindt het een mooi initiatief en heeft ambitie om het project verder uit te bouwen. De overige leden van het bestuur zijn erg blij met de komst van de nieuwe voorzitter. Meer informatie over de mogelijkheden om onze duofietsen te gebruiken vindt u op de website https://www.duofietsendewolden.nl/. U kunt ook bellen met het secretariaat op 0522451933 of mailen via soverkaik@planet.nl.