Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar sterker maken. Daarom investeert Rabobank met Rabo ClubSupport, nu meer dan ooit, een deel van de winst in lokale verenigingen en stichtingen, omdat verenigingen erg waardevol zijn voor ons land. L.T.V. Voorwijk uit de Wijk doet dit jaar mee!

Van 5 tot 25 oktober kunnen leden van Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland weer stemmen op een vereniging of stichting die zij een warm hart toedragen. Elke uitgebrachte stem levert de vereniging een geldbedrag op. Alle leden van de Rabobank ontvangen automatisch een code om te kunnen stemmen.

Geen lid van Rabobank maar wel een rekening bij Rabobank? Vraag het gratis lidmaatschap gewoon aan. Dit kan heel eenvoudig via https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden/, zodat u direct mee kunt doen met het stemmen. Op L.T.V. Voorwijk natuurlijk!

L.T.V. Voorwijk
De Lawn Tennis Vereniging Voorwijk werd opgericht in 1935. De vereniging beschikt over een prachtig eigen tennispark met 4 verlichte all-weather smashcourt-banen en een clubhuis aan de Wiltenweg. Het park is het hele jaar dagelijks geopend van 9.00 uur tot 23.00 uur. We zijn een actieve vereniging die streeft naar sportiviteit in een ongedwongen, informele en gezellige sfeer. Tennis is echt een sport voor jong en oud. Bij ons varieert de leeftijd van actieve spelers van 5 tot 85 jaar!
Stem op ons! Samen vieren we de winst!