In het kader van de ‘Week van het Lezen en Schrijven’ organiseert het Taalpunt De Wolden een 4-tal taalwandeling vanuit verschillende dorpen in De Wolden gedurende de maand september. Dinsdag 8 september was de 1e wandeling vanaf Coop Dunnink in De Wijk. Gerrie Bosman en Hanneke Stapel hadden vanuit Netwerk Land van de Reest de wandeling georganiseerd, en leidde de deelnemende wandelaars langs prachtige natuur rondom De Wijk.

Woensdag 16 september kan men nog meewandelen vanaf de bibliotheek in Zuidwolde, op woensdag 23 september is de start op de parkeerplaats bij bibliotheek Ruinen en op dinsdag 29 september bij de bibliotheek in Ruinerwold. Alle wandelingen zijn tussen de 3 à 4 km. en worden begeleid door een gids. Deze gids zal iets vertellen over de rijke historie die we onderweg tegenkomen in de dorpen.

Alle wandelingen beginnen om 10.00 uur, verzamelen om 9.45 uur
Wilt u graag meewandelen? Geeft u zich dan wel even op i.v.m. de beperkte plaatsen. Aanmelden kan bij Annet Hofstra, Taalpunt De Wolden,
info@taalpuntdewolden.nl of door te bellen met tel. 06 – 33565421.
Na afloop van elke wandeling is er koffie of thee en deelname aan de taalwandeling is gratis.