voor aanschaf nieuwe materialen en clubactiviteiten.
Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie 2020. Ruim 260.000 lotenverkopers van meer dan 5.000 verenigingen in heel Nederland gaan aan de slag om extra inkomsten te werven voor hun club. Zo ook WGV. De leden van WGV zetten zich dit jaar in om zoveel mogelijk loten te verkopen voor de aanschaf van nieuwe materialen en het organiseren van leuke clubactiviteiten.

Verantwoord loten verkopen
De leden van WGV zullen op een verantwoorde manier loten gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Zo kan een lot ook digitaal aan de deur verkocht worden door het scannen van de QR code. Meer informatie over verantwoord loten (ver)kopen tijdens de Grote Clubactie 2020 is te vinden op clubactie.nl.

Extra inkomsten hard nodig
Rob Hooijer, penningmeester van WGV “Onze leden zetten zich dit jaar in om extra geld op te halen voor de aanschaf van nieuwe materialen en om clubactiviteiten te organiseren. Materialen moeten soms worden vervangen of onderhouden en met de activiteiten willen we de saamhorigheid binnen WGV verder versterken. We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving!” Juist nu kunnen ze die extra steun goed gebruiken.

80% gaat naar de club
Jaarlijks doen ruim 5.000 verenigingen mee met de Grote Clubactie en in totaal halen zij zo’n € 9 miljoen op voor het Nederlandse verenigingsleven. Groot, klein, sport of cultuur, alle soorten verenigingen kunnen extra geld ophalen door loten te verkopen. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar de clubkas gaat.

De trekking van de Grote Clubactie 2020 vindt plaats op woensdag 9 december. Vanaf donderdag 10 december vind je de trekkingsuitslag op clubactie.nl