Beste klant, De maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen, zijn aangescherpt door de overheid. Zo geldt er het dringende advies om mondkapjes in openbare binnenruimtes, en dus ook in onze winkels, te dragen. Om een veilige omgeving te creëren, hebben wij besloten het gebruik van mondkapjes in onze winkels zo veel mogelijk te stimuleren. Daarom dragen onze medewerkers in de winkel een mondkapje. We vragen jou dat ook te doen.

Winkelmomenten voor ouderen en andere risicogroepen
De komende weken is er in al onze winkels op maandag t/m vrijdag van 7 tot 9 uur een winkelmoment voor ouderen en andere risicogroepen. Zo geven we samen ouderen en andere risicogroepen de rust en ruimte om veilig boodschappen te doen. We hopen dat jij daar rekening mee wilt houden.

(Hygiëne)maatregelen
De overige (hygiëne)maatregelen blijven uiteraard van kracht.
• Doe boodschappen zo veel mogelijk alleen.
• In de winkels houden we 1,5 meter afstand van elkaar.
• Er is een maximaal aantal mensen tegelijkertijd welkom in onze winkels.
• Het gebruik van een winkelwagen of rolmandje is verplicht.

Alle (extra) hygiënemaatregelen zijn van essentieel belang om een veilige winkelomgeving voor jou en een veilige werkplek voor onze medewerkers te realiseren. Dat doen we samen.

Samen maak je ’t verschil
Deze aangescherpte maatregelen zijn van invloed op de manier waarop jij boodschappen doet. Dat begrijpen wij heel goed. Toch vragen we je om deze richtlijnen van het RIVM en de adviezen van de overheid op te volgen. We bedanken je voor je begrip en medewerking.

Met vriendelijke groet,
Coop Supermarkten

Archieffoto: Opening supermarkt Coop Dunnink, juni 2016