Frieda Oosterhof uit Meppel komt per 16 oktober het team van Haarmode José in De Wijk versterken . Behalve José werkt ook Kapster Anita in de salon. Frieda is al 37 jaar met veel plezier werkzaam in het kappersvak. En heeft door de jaren heen de nodige ervaring opgedaan. ‘Het mooiste aan het kappersvak vindt ik nog steeds de omgang met de klanten en hun specifieke wensen waar maken. Ik wordt blij als een klant met een tevreden gevoel de deur uit gaat’.

Haarmode José is een kapsalon voor het hele gezin. Mannen, vrouwen en kinderen kunnen er terecht voor een kappersbehandeling zoals bijvoorbeeld: knippen, kleuren, watergolven, opsteken, bruidskapsels en permanenten. Maar ook om de nagels te laten doen in de eigen nagelsalon. Met de komst van Frieda zijn er ook extra mogelijkheden voor een wenkbrauwen styling zoals: verven, epileren en harsen en/of wimpers verven. Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de kappersbranche worden er regelmatig trainingen en cursussen gevolgd.

Haarmode José werkt met producten van Artistique. Dit merk heeft een complete product range voor de kapsalon. Of het nu gaat om professionele haarkleuringen, permanenten, verzorgings- of stylingproducten. En voor mannen is er Male Co. Deze lijn is speciaal ontwikkeld voor het haar van de man.

De openingstijden zijn: dinsdag en donderdag van 09.00 – 20.00 uur en woensdag en vrijdag van 09.00 uur – 18.00 uur. En op zaterdag van 08.30 – 12.00 uur. Hulzebosch Drogt: ‘We werken uitsluitend op afspraak. Maar even binnen lopen om te kijken om er toevallig nog een plaatsje is, of om een afspraak te maken kan natuurlijk altijd’. Meer informatie: www.haarmodejose.nl