Het is weer rustig in ons dorp. De lokale horeca is weer gesloten en alleen afhalen is toegestaan. We hadden het graag anders gezien, maar ook hier slaan we ons weer doorheen. Net als voor de zomer heeft café de Wiekslag ook weer elk weekend een afhaalmenu.

Dit keer is er elk weekend een weekend special. Houd Facebook of het bord aan de weg goed in de gaten wat deze special is. Afgelopen weekenden hebben we Gröstl, Varkenshaasmenu en Mexicaanse kip Fajita op het menu gehad. In het weekend van 14 en 15 november staat er overheerlijke huisgemaakte snert op het menu.

Je kan bestellen via 06 302 161 00 en samen overleggen we een afhaaltijd.

Ons vaste afhaal menu:
Schnitzel speciaal menu
Schnitzel menu
Kipschnitzel menu
Kipsaté menu
Patat + een snack
Turkse Tosti

Kom je niet vaak langs het café of heb je geen Facebook dan kan je altijd even bellen wat de special is. Ben je vegetarisch of heb je een allergie dan ben je bij ons ook aan het goede adres. Geef even een belletje dan bespreken we de mogelijkheden. Wel graag even 2 dagen van tevoren