Zaterdag 28 november 2020 organiseert belangenvereniging Oosteinde een oud ijzer actie. Voorgaande jaren hielden wij de oud ijzer actie 1 maal per jaar op de 2e zaterdag van februari. Er kwamen echter steeds meer verzoeken binnen om deze actie vaker te doen. Afgelopen maanden hebben wij bij diverse adressen al materialen opgehaald en we zijn nu op het punt aangekomen om hier wat structuur in aan te brengen. We hebben daarom het plan opgevat om 1 maal per 2 maanden materialen in te zamelen. De 1e keer zal dat zijn op zaterdag 28 november van 9.00 tot 12.00 uur.

Het doel van deze actie is om geld in te zamelen voor bestaande of nieuwe initiatieven in Oosteinde.

De laatste jaren hebben wij al diverse goede doelen van de Speeltuinvereniging, Vrouwen van Nu en basisschool de Wezeboom ondersteund vanuit de oud ijzer actie.

Wilt u als vereniging, organisatie of privé persoon iets organiseren wat in het belang van Oosteinde is, dan kunt u een aanvraag bij de Belangenvereniging indienen. De Belangenvereniging beoordeelt of zij dan bij wil dragen in de kosten voor dat initiatief.

Wat is de bedoeling:
Vanaf 9.00 tot 12.00 uur kunt u zaterdag 28 november 2020, het oud ijzer e.d. inleveren bij schildersbedrijf Ensing op het adres Wolddijk 31 (voorheen transportbedrijf van Dijk). Naast oud ijzer kunnen elektrische apparaten (alles waar een stekker aanzit) ook ingeleverd worden.

Wat kunt u allemaal bij ons inleveren:
• fietsen, – wasmachines,
• elektrische gereedschappen, – oude TV,
• elektrische apparaten, – elektrakabels,
• cv ketels, – accu’s,
• ijzer – messing
• koper, – zink,
• lood, – aluminium,
• rvs. – koelkasten,
• diepvriezers – drogers,

Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen met de belangenvereniging: via de mail belangenvereniging.oosteinde@gmail.com of telefonisch met Edwin Weide 06–23 79 23 29.
Hopende u te zien op zaterdag 28 november 2020.
Wij verzoeken u rekening te houden met de geldende Corona richtlijnen.