De donkere dagen voor kerst naderen weer. Reden om het in huis extra gezellig te maken. Een kerstboom vol met ballen, slingers en lampjes, de kaarsjes op tafel aan. De laatste jaren is het ook een trend geworden om het rondom huis gezellig te maken.

Kosten nog moeite worden gespaard om de tuin te voorzien van lichtslangen, een arrenslee met rendieren etc. En ook in De Wijk zien we dat steeds meer. Daarom lijkt het de redactie van dewijk.info leuk om er dit jaar een extra aandacht aan te besteden. Wie heeft de ‘Mooiste, gezelligste, sfeervolste en/of verlichte (kerst) Tuin van De Wijk dit jaar? Een onafhankelijke jury zal zich hierover buigen. En in week 51 de straten van De Wijk bezoeken.

Doe jij ook mee?
De uitslag maken we bekend in de laatste editie van het dorpskrantje dewijk.info voor de kerst. En online op www.dewijk.info en www.weblog-dewolden.nl