Het afgelopen jaar is voor iedereen anders verlopen, dan tevoren was verwacht. Ook voor MC de Antrappers uit De Wijk viel het 40 jarige jubileum grotendeels in het water. Nagenoeg alle activiteiten werden vanwege het coronavirus afgelast. Om het ‘Snert-jaar’ toepasselijk af te sluiten geeft de Motorclub op oudejaarsdag donderdag 31 december van 11.00 tot 14.00 uur snert en Unox mutsen weg bij supermarkt Coop Dunnink. Aangezien de komende Nieuwjaarsduik op 1 januari ook is afgelast. Alles gebeurd uiteraard Coronaproof.

Daarnaast is er in samenwerking met Coop Dunnink een speciale Lockdown combi aanbieding om de jaarwisseling goed door te komen. De aanbieding bestaat uit: Een oliefles WD40 en een oliefles Nozem-oil, met een oliespuitstuk voor maar 25 euro. Deze actie is op donderdag 31 december en zaterdag 2 januari.