Heb je zin in een leuke uitdaging? Doe dan samen met een sportmaatje mee aan de Bike-Run Challenge van Atlas Sport. Het doel van deze challenge is om als duo zo snel mogelijk tien kilometer af te leggen met één fiets. Terwijl de ene fietst, loopt de ander. Je mag wel onbeperkt wisselen (maar dat hoeft niet). Je kunt een mountainbike of gewone fiets gebruiken. De route staat met pijlen aangegeven, en onderweg zijn twee stempelposten waar je langs moet komen om de challenge te voltooien.

Je kan een duo vormen met je partner, een familielid of vriend(in). Deze activiteit is gratis voor leden van Atlas Sport. Natuurlijk kunnen ook niet-leden meedoen; de kosten zijn dan twee euro per persoon (pin of contant).

Aanmelden
Zaterdag 16 januari is de start tussen 10:00 en 11:30 bij Atlas Sport in De Wijk. Je krijgt een starttijd toegestuurd. Aanmelden kan via www.atlassport.nl/bikerun.