Het nieuwe jaar is weer van start! We hopen dat jullie allemaal een mooi uiteinde hebben gehad. Helaas kunnen we jullie nog niet uitnodigen voor een gezellige borrel in het café. Uiteraard betekent dat, dat we door gaan met de afhaalmenu’s op zaterdag en zondag van 16.00 tot 20.00 uur. Komend weekend, zaterdag 9 en zondag 10 januari hebben we een eigengemaakte berenhap met gebakken aardappeltjes en salade als special op de kaart staan. Het weekend van 16 en 17 januari zetten we het Kipsaté menu in de spotlight. Speciaal voor dit weekend met gebakken aardappeltjes en een salade.

Verder blijft ons vaste afhaalmenu zoals het was:
Schnitzel speciaal menu (met gebakken uitjes, spekjes en champignons).
Schnitzel menu
Kipschnitzel menu
Kipsaté menu
Patat met een snack
Turkse tosti

Houd onze facebookpagina en dewijk.info in de gaten voor onze updates. We hopen natuurlijk dat we zo snel mogelijk weer open mogen. Zo niet dan hebben we nog wat leuke ideeën in petto.
Wil je ook een lekkere maaltijd de komende weekenden, bel en bestel dan snel via 06 302 161 00