Na drie seizoenen komt er een einde aan een mooie samenwerking tussen voetbalvereniging Wacker uit de Wijk en trainer van het eerste elftal Theo van ’t Zand. Theo maakt zijn laatste seizoen (als dat door gaat) gewoon af in de Wijk. Inmiddels is er in Gert Jan Hoekstra uit Hoogeveen een nieuwe trainer gevonden voor het seizoen 2021/2022.

De sympathieke Hoekstra is in De Wijk geen onbekende. Van 2012 tot 2015 had hij de blauw witten ook onder zijn hoede had, en met succes want hij belandde er zelfs mee in de tweede klasse! Daarna werd hij trainer van voetbalvereniging Ruinerwold, maar moest door privĂ©omstandigheden deze functie na korte tijd opgeven. Gert Jan heeft de afgelopen jaren nog wat werkzaamheden verricht bij de jeugdafdeling van de voetbalvereniging v.v. De Weide in Hoogeveen. Het ‘trainersvirus’ heeft hem weer te pakken en daarom wil hij dolgraag terugkeren als hoofdtrainer.