Digitale bijeenkomst voor inwoners van De Wijk (e.o) “Hoe verlagen we onze energierekening, samen of alleen?” Deze bijeenkomst op woensdag 20 januari (20.00-21.00) wordt georganiseerd door uw eigen lokale energiecoöperatie ReestdalEnergie en wordt ondersteund door gemeente De Wolden.

Onderwerpen:
– Besparingstips
– Wat kunt u alleen, wat is samen mogelijk?
– Vervolgstappen (bv. Energiescan bij u thuis)
Aanmelden noodzakelijk via een mail naar info@reestdal-energie.nl . U ontvangt dan een uitnodiging met een link naar deze bijeenkomst.
ReestdalEnergie: Lokale burgerbeweging voor de overgang naar schone energie / 100% lokaal = 100% lokale invloed en 100% lokaal profijt / Geen winstoogmerk / geen aandeelhouders / eigen gezamenlijk energiebedrijf: EnergievanOns / website: www.reestdal-energie.nl