Emiel ‘Miele’ Oostra is maandag 15 februari 70 jaar geworden. Helaas geen groot feest door de corona. Wel hadden familie en vrienden videoboodschappen voor hem opgenomen. In De Wijk is Emiel een bekende en opvallende verschijning. Zeker bij v.v. Wacker waar hij een trouwe supporter is bij uit en thuiswedstrijden. En daar ook zeker niet schroomt om ‘tactische’ aanwijzingen te geven vanaf de zijlijn., als het even niet loopt. Emiel speelde in het verleden zelf ook vele jaren voor de blauw-witten. En niet onverdienstelijk. Als spits scoorde hij veelvuldig. In zijn vrije tijd mag hij graag vissen. Weer of geen weer, in het weekend is hij bijna altijd aan het water te vinden om deel te nemen aan een viswedstrijd. Daarnaast is het houden van parkieten zijn grote hobby. Emiel van harte gefeliciteerd.