Op 1 april is het dan zover, het één jarig jubileum van Coffeeshop de Wietslag. Wat hadden we velen van jullie toch tuk. En wat hebben we er maanden later nog van genoten: mensen die belden of we spacecake of een wietafhaalloket hadden.

Met april komen de Paasdagen ook weer om de hoek. Tijdens het Paasweekend hebben we de boer’nschnitzel in de aanbieding met aardappelpartjes en uiteraard een toetje. Het toetje blijft nog even een verrassing. Tweede Paasdag zijn we gesloten, want ook wij moeten eieren zoeken.

In het weekend van 10 en 11 april hebben we iets nieuws in de special. Een pittige Wiekslag-burger op Turks brood. Let op: gezien de grootte heeft dit broodje geen bijgerechten. Snoetjes niet gevreesd: een toetje hoort er wel gewoon bij. Zoals altijd blijft ons vaste afhaalmenu ook bestelbaar. Bel en bestel via 06 302 161 00. (Archieffoto 1 april grap 2020).