Speurhondenschool Havixhorst zoekt per direct een hondenliefhebster die opgeleid kan worden als Instructeur Praktijk speuren [vermiste personen]. Momenteel zijn de lessen ’s morgens van maandag t/m zaterdag in de door Staatsbosbeheer toegewezen trainingsgebieden IJhorst, Punthorst, Staphorst, De Wijk, De Schiphorst en Meppel. De kandidaat dient bij voorkeur woonachtig te zijn in deze regio.

Bij gebleken geschiktheid wordt de mogelijkheid geboden een eigen cursistenbestand te realiseren. Indien je een uitkering geniet dan is er tevens de mogelijkheid om de opleiding te volgen met behoud van uitkering. Speurhondenschool Havixhorst is een erkend leerbedrijf SBB. Brief met motivatie en CV [ervaring met honden] aan info@speurhondenschoolhavixhorst.nl of martinseverein@hetnet.nl , whatsapp en info 06 27292700.