Goed nieuws voor de bezoekers van de IJhorster Markt! Op zaterdag 3 juli gaat deze weer van start. Marktkoopman Jan Dunning van J en J markthandel, die al jaren op deze markt staat is verheugd dat er toestemming is verleend. ‘We hebben er weer ontzettend veel zin in’.

Jan Dunning: ‘We hebben speciaal voor de IJhorster Markt een aantal leuke aanbiedingen. Zoals Nescafé Gold, goed voor 120 koppen koffie nu voor € 3,99, Waspoeder Robijn professioneel voor 19,90 of een pot paardenkracht voor € 2,50. Bij alle bestedingen vanaf € 5,00 ontvangen klanten een pak Appeltaartmix gratis. zo lang de voorraad strekt. (Op=Op!)

De IJhorster Markt is al sinds de jaren vijftig een begrip in de regio. Ook is er een gezellige aanvulling van braderie waarbij nieuwe artikelen worden aangeboden. De markt is te bezoeken van 8.00- 13.00 uur en geheel gratis toegankelijk.

Let op: Uitsluitend parkeren op het aangegeven terrein, waarbij de opbrengst geheel voor de dorpsverenigingen zijn. Er kan gecontroleerd worden door handhaving.
Meer informatie over deze markt kunt u vinden op www.marktenenbraderieen.nl of bel met 06-24831603