Zeven jubilarissen die de collecte voor MLDS verzorgen in De Wijk zijn afgelopen maandag in het zonnetje gezet. Ze werden uitgenodigd bij coördinator Annie van den Berg thuis voor een kopje koffie met een lekkere traktatie. Na afloop kreeg iedereen een speldje met daarop het aantal jaren dat gecollecteerd is en een bos je bloemen.

Eeuwe Stok en Jeanet Pinxterhuis hebben allebei tien jaar gecollecteerd. Jennie Witte heeft vijftien jaar gecollecteerd. Klaasje van Spijker, Tieneke Bennink en Tiny Drogt hebben vijfentwintig jaar gecollecteerd. Annie van den Berg zelf heeft verschillende jaren gecollecteerd en tevens is ze al dertig jaar betrokken bij het organiseren van de collecte. Eerst samen met Griet Hendriks en de laatste jaren helpt Inez Westerd haar met de organisatie van de collecte. Tieneke Bennink en Jeanet Pinxterhuis, waren verhinderd en staan niet op de foto.