Met dit mooie weer en de naderende zomer op komst wordt het ook weer drukker op het terras en in het café. We zoeken dan ook per direct een nieuwe collega. Het aantal uren is in overleg en zowel doordeweeks als in de weekenden. Ben of ken jij iemand die nog een parttime/ weekend/ vakantie baan zoekt? Ben je op zoek naar een baan omringd door gezelligheid: zoek niet verder! Bel naar Maria 06 302 161 00 of loop even binnen in het café.

Vanaf 4 juni mogen we weer tot 22 uur open. Stukje bij beetje gaan we terug naar normaal. Maar we zijn al blij met de gezelligheid die we intussen weer op het terras vinden. Dus schroom niet en wip eens aan voor een gezellige borrel of een lekkere maaltijd op het terras.
Met dit mooie weer en de naderende zomer op komst wordt het ook weer drukker op het terras en in café de Wiekslag. We zoeken dan ook per direct een nieuwe collega. Het aantal uren is in overleg en zowel doordeweeks als in de weekenden. Ben of ken jij iemand die nog een parttime/ weekend/ vakantie baan zoekt? Ben je op zoek naar een baan omringd door gezelligheid: zoek niet verder! Bel naar Maria 06 302 161 00 of loop even binnen in het café.

Vanaf 4 juni mogen we weer tot 22.00 uur open. Stukje bij beetje gaan we terug naar normaal. Maar we zijn al blij met de gezelligheid die we intussen weer op het terras vinden. Dus schroom niet en wip eens aan voor een gezellige borrel of een lekkere maaltijd op het terras.