Groep 8 van IKC De Horst in de Wijk heeft afscheid genomen van de school. Maar de laatste week was nog even hectisch. Ze hebben op dinsdag opgetreden voor groep 3,6 en 7 en op woensdag voor groep 4 en 5. Voor de kleuters deden ze aanvankelijk alleen de liedjes, maar de kleintjes waren zo enthousiast dat ze daarna de hele musical nog hebben meegekeken met groep 4 en 5. Op woensdagavond kwamen de ouders kijken.

Buiten stonden de ‘ijscodames’ de gasten op te wachten om hen te voorzien van het programmaboekje. Binnen liepen ze ‘Roel voor de allerbeste strandstoel’ tegen het lijf, waar ze een stoelbewijs van kregen. Deze had het publiek gedurende de voorstelling steeds nodig. ‘Expeditie Beachclub’ speelden we en we hadden echt zandbakzand in het speellokaal. Na de voorstelling hielden de leerkrachten een uitgebreid praatje over elk kind en werden rapporten uitgedeeld. Tot slot werd de schoolkamp film getoond aan ouders en kinderen samen. Na een afsluiting met de groep op donderdagochtend fietsten de kinderen de school uit, waarbij ze werden uitgezwaaid door kinderen en leerkrachten.