Zondag 4 september bij de wedstrijd Wacker – Havelte, zagen we een nieuw gezicht op de bank bij v.v. Wacker. En nog wel een dame! Na een oproep van het bestuur voor een nieuwe verzorger(ster), had Annabel Oostra-Kruithof, zich bereid verklaard deze functie wel te willen vervullen. Annabel is van 14-11-’83, is gehuwd met de velen in Wacker kringen bekende Remon Oostra, ze hebben samen een zoon van 4 jaar en een dochter van 6 jaar.

Annabel is nauw bij de sport betrokken, ze is oud paardrijdster en oud wielrenster. Ze doet nog steeds krachttraining bij Cecile Lokken. Iedere maandagavond van 19.00 uur tot 11.00 uur volgt zij de cursus Sportmassage. In het dagelijks leven is zij politieagent in het rayon Hoogeveen. Ze kreeg zondag meteen al druk werk door de vele blessures. Wij heten haar natuurlijk van harte welkom en hopen dat ze niet al te vaak de ‘wei’ in moet.
Jan Tijink